Frisbeegolf-bølgen inntar Knytte

Og nå skal medlemmene få sving på sakene!

2 år siden

Frisbeegolf har på rekordtid gått fra å kanskje bli betraktet som en litt snål nisjesport, til en av verdens raskest voksende sporter. Spesielt i løpet av de siste par årene har interessen eksplodert i Norge.

– Noen år tilbake fantes kun de to banene på Othilienborg og Lade her i byen, sier Geir Olav Svee. 

– Nå er det 10-11 baner i Trondheim Kommune. Fra små på 4 hull, til 21-hulls bane på Tiller med høy konkurranse standard. I løpet av de siste fem årene er medlemstallet vårt firedoblet!

Geir Olav er styremedlem i Knyttes siste medlemsbedrift Trondheim Frisbeeklubb, og noe overraskende for han selv; en ivrig frisbeegolfer. 

Jeg skulle bare bli med naboen en tur å kaste litt frisbee på Lade i 2011. Året etter var jeg med på Norgescupen

4 3 Joacim Geir og co
Gjengen: Geir Olav i midten, flankert av leder Lennart Denstad (høyre) og nestleder Joacim Lunde

Skal få sving på medlemmene

Nå har altså Geir Olav og Trondheim Frisbeegolf valgt å bli med i Knyttenettverket. Det er spennende nyheter for samtlige medlemmer.

– Ja nå skal medlemmene få sving på sakene! Vi har sammen med Knytte planlagt en større fellesaktivitet neste sommer, en skikkelig kul lagaktivitet.

Men allerede til høsten får medlemmene muligheten til å prøve seg.

Fram til fellesaktiviteten skal alle få muligheten til å prikke inn formen, da vi etter planen skal dele opp nettverket i mindre grupper og kjøre introaktiviteter nå utover høsten. Men dette opplegget kommer vel Knytte med mer info om.

kasteteknikk
Nå er det Knyttemedlemmenes tur til å lære seg frisbeegolfens kasteteknikk

Nylig ga de medlemmene en liten smakebit da både Geir Olav, styremedlem Andrine Bjørnsrud og leder Lennart Denstad var på plass med egen frisbeegolf post under Knyttes lagaktivitet på Haugum Gård i Klæbu. Til stor entusiasme fra deltakerne!

Frisbeegolf
Lennart med konsentrerte Knyttemedlemmer i aktivitet på Haugum Gård

Vi skal lære av de andre

Geir Olav og gjengens motivasjon til å bli medlem går utover aktivitetstilbudet, da de ser enda større potensiale i å knytte relasjoner i nettverket.

Det er klart vi ser en mulighet i å synligjøre aktiviteten for nettverkets medlemsbedrifter. Vi kan både tilby aktivitetspakker og skreddersy events for bedrifter. Men det største potensialet ser vi i relasjonsbiten. Det kan åpne forskjellige dører for oss. Til f.eks. potensielle samarbeid, nye konsepter, og ikke minst; alt vi kan lære av de andre!

Det største potensialet ser vi i relasjonsbiten

For selv om interessen blant publikum har eksplodert, markedet utvides, Norge er i ferd med å avle fram store profiler og næringslivet er på vei inn med store sponsorater, så er Trondheim Frisbeegolf i en oppvekstfase – med mye å lære.

Vi jobber nå med å bygge og definere profilen. Bli tydeligere i kommunikasjonen og profesjonalisere produktet. Vår ambisjon er å ha et synlig og tydelig tilbud til ALLE. Det skal være lavterskel, men alle skal få delta på sitt nivå, om de vil satse eller bare prøve litt. På veien dit må vi være nysgjerrige og lære av andre. Være åpne for hva relasjoner i næringslivet kan by på av muligheter.

På spørsmål om hva medlemmene kan forvente seg på de kommende aktivitetene er svaret en sosial lavterskelaktivitet, med proffe instruktører som gir en enkel intro til regler og teknikk, godt humør og god sportsmanship. Og ikke minst:

– Du vil oppdage at «wow – dette var kult!

Les mer om Trondheim Frisbeeklubb HER

DEL SAKEN