Hvorfor er det ingen som har kommet på dette før? Selvfølgelig vil vi bli med på dette

Jeg synes det er befriende og skal møte på nettverkssamling og kunne kjøre hjem

Jeg ser for meg at jeg lettere blir kjent med alle i nettverket på slike arenaer enn i baren på et utested i byen

Dette er Knytte

Knytte ble etablert i Trondheim i august 2020. Etter 1 ½ år med konseptutvikling var Knytte klar til å rulles ut til bedrifter som ønsker et annet bedriftsnettverk enn det som finnes på markedet i dag.

Knytte er et bedriftsnettverk som har fokus på helse og aktivitet. Alle våre aktiviteter er basert på fysisk aktivitet, og har våre møteplasser enten i skiløypa, i bokseringen, på Zumba, i marka eller andre steder for fysisk aktivitet.

Vi i Knytte er opptatt av at bedriftene skal bli kjent med hverandre, men enda viktigere er at de menneskene i de ulike bedriftene blir kjent.

Vi har tro på at det er det som skaper relasjoner som igjen fører til salg. Ved møtesteder som dette ser vi at relasjonene knyttes lettere og blir sterkere.

I tillegg tilbyr vi Knytte Aktiv til bedrifter som ønsker å gi noe ekstra til sine kunder og ansatte. Vi skreddersyr aktiviteter etter ønsker og behov, og i alt vi gjør har vi fokus på helse og aktivitet. Vi tilbyr noe annet enn den tradisjonelle sommerfesten, julebordet, ansattesamlinger og kundearrangement. Vi tar dere med i bokseringen, skiløypa, turer i skog og mark, trivsel rundt bålet med lunsj og bålkaffe. Alt vi gjør har fokus på folkehelsa og trivsel på arbeidsplassen.

I Coronatiden ble vi tvunget til å tenke nytt, slik som helt sikkert mange andre bedrifter også har måttet gjort. Vi er opptatt av å opprettholde kontakten, og under pandemien har vi hatt noen utfordringer med å gjennomføre aktiviteter slik vi ønsker det. Derfor har vi utviklet en digital møteplass slik at våre medlemmer hele tiden kan ha kontakt med hverandre. Der kan medlemmene bli kjent med hverandre, spørre på tilbud, gi tilbud til andre medlemmer og gi tilbakemelding på kunderelasjonen de imellom. Dette gjør at lojaliteten til medlemmene om å opprettholde kontakt og bruke hverandre, blir sterkere.

Ta kontakt med oss om du er nysgjerrig på hva vi driver med, og få høre om hvorfor vi har lyktes slik vi har gjort. Kanskje er dette møtestedet for deg og din bedrift? Det tror vi!

Se våre medlemmer