Dette er Knytte

Knytte ble etablert i Trondheim i august 2020. Etter 1 ½ år med konseptutvikling var Knytte klar til å rulles ut til bedrifter som ønsker et annet bedriftsnettverk enn det som finnes på markedet i dag. Knytte er et bedriftsnettverk som har fokus på helse og aktivitet. De fleste av våre aktiviteter er basert på fysisk aktivitet og våre møteplasser er i skiløypa, i bokseringen, på Zumba, i marka eller andre steder for fysisk aktivitet. Vi i Knytte er opptatt av at bedriftene skal bli kjent med hverandre, men enda viktigere er det at de menneskene i de ulike bedriftene blir godt kjent. Vi har tro på at det er det som skaper relasjoner som igjen fører til salg. Ved møtesteder som dette ser vi at relasjonene knyttes lettere og blir sterkere. 

 Tilbakemeldinger vi har fått fra våre medlemmer som har blitt med i nettverket, er: 

 «Hvorfor er det ingen som har kommet på dette før? Selvfølgelig vil vi bli med på dette» 

«Jeg synes det er befriende og skal møte på nettverkssamling og kunne kjøre hjem». 

«Jeg ser for meg at jeg lettere blir kjent med alle i nettverket på slike arenaer enn i baren på et utested i byen». 

 I Coronatiden ble vi tvunget til å tenke nytt, slik som helt sikkert mange andre bedrifter også har måttet gjort. Vi er opptatt av å opprettholde kontakten og under pandemien har vi hatt noen utfordringer med å gjennomføre aktiviteter slik vi ønsker det. Derfor har vi utviklet en digital møteplass slik at våre medlemmer hele tiden kan ha kontakt med hverandre. Der kan medlemmene bli kjent med hverandre, spørre på tilbud, gi tilbud til andre medlemmer og gi tilbakemelding på kunderelasjonen de imellom. Dette gjør at lojaliteten til medlemmene om å opprettholde kontakt og bruke hverandre blir sterkere. 

Ta kontakt med oss om du er nysgjerrig på hva vi driver med og få høre om hvorfor vi har lyktes slik vi har gjort. Kanskje er dette møtestedet for deg og din bedrift? Det tror vi!

Knytte drives av Bjørn Kottum, Per Kristian Berg og Jomar Gaustad, alle tre fra Korsvegen på Hølonda. 

Se våre medlemmer