Om oss i Knytte

Bli kjent med menneskene bak

Bjørn Kottum

Bjørn er sjefen i Knytte, og han er også sjef på relasjoner. I 13 år besto dagene av å nettopp knytte og forsterke relasjoner i jobben som partner- og VIP-ansvarlig i Rosenborg Ballklub. I bagasjen har han også salgs- og ledelseserfaring fra IT-bransjen.

Bjørn er stadig i farta, både som trener for sine to aktive barn i Heimdal ski samt som ivrig trimmer og gammel skiløper. Sammen med barna og kona Silje trives han aller best på hytta i Trollheimen.

abs1 1

Anne Berit er for tiden i mammapermisjon

Arrangementsansvarlig

Anne Berit Sørensen

Anne Berit kan arrangement. Hun har hatt hånda på roret under kamper i Eliteserien, Champions League og Europa League i jobben som arrangementskoordinator i Rosenborg Ballklub gjennom 14 år. Hun har også erfaring fra organisasjonen MOT og Byåsen Håndball Elite.

Som tidligere skøyteløper brenner Anne Berit for aktivitet og helse. Muligheten til å kombinere dette med arrangementer og relasjonsbygging, gjorde at hun takket ja til å komme til Knytte.
På fritiden finner du Anne Berit helst på hytta i Agdenes, gjerne med fersk fisk i båten, som hun senere skal trylle frem lekre retter av til venner og familie.

Emil Hauge

Emil er markedsalibiet i Knytte. Med master i merkevarebygging og 7 års fartstid med markedsføring og kommunikasjon fra Rosenborg Ballklub, har Emil særlig ansvar for Knyttes merkevare, markedsflater, kommunikasjon og markedsføring.

Ettersom han også har god trening innen salg fra et tidligere liv som KAM i CAPA Kinoreklame og innen arrangement i Rosenborg, har Emil det som skal til for å fungere som potet i Knytte.

Fotball tar mye plass i hodet på gutten. Ellers glad i det meste av sport og fysisk aktivitet. Misliker sure folk og jantelov. Elsker fjas, reggae, lek og familien sin.