Om oss i Knytte

Bli kjent med menneskene bak

Bjørn Kottum

Bjørn er sjefen i Knytte, og han er også sjef på relasjoner. I 13 år besto dagene av å nettopp knytte og forsterke relasjoner i jobben som partner- og VIP-ansvarlig i Rosenborg Ballklub. I bagasjen har han også salgs- og ledelseserfaring fra IT-bransjen.

Bjørn er stadig i farta, både som trener for sine to aktive barn i Heimdal ski samt som ivrig trimmer og gammel skiløper. Sammen med barna og kona Silje trives han aller best på hytta i Trollheimen.

Knut Ole transparent 1024x1500 1

Salgs/medlemsansvarlig

Knut Ole Laksøyen

Knut Ole er en miniatyr av Bjørn. Opprinnelig Meldaling, senere Orkdaling og nå bosatt på Fannrem. Den tidligere Elverksmontøren fikk tidlig øynene opp for salg. Etter flere år med «teknisk salg», som både Salgsleder og Salgsjef, kjente han gründer-kallet melde seg i 2016. Da startet han med salg, service og montering av varmepumper. Firmaet ble solgt til Orkland Energi i 2021, som i dag har passert 25 ansatte. En historie Knut Ole er beskjedent stolt av.

Etter gründer-eventyret jobbet han for iTrollheimen som arrangementsansvarlig, før muligheten åpnet seg i Knytte. 

Venner og kolleger beskriver Laksøyen som en trivelig og pratsom kar, som sprer avslappet og løs stemning. En beskrivende fun fact: Knut Ole er to ganger Midtnorsk mester i revy.

Anne Berit Sørensen

Anne Berit er som poteten; allsidig. Gjennom 14 år i Rosenborg Ballklub har hun erfaring med salg fra partneravdelingen, med marked fra billettavdelingen, og ikke minst stålkontroll på arrangement etter hånda på roret roret under uttallige kamper i Eliteserien, Champions League og Europa League. Hun har også erfaring fra organisasjonen MOT og Byåsen Håndball Elite.

Som tidligere skøyteløper brenner Anne Berit for aktivitet og helse. Muligheten til å kombinere dette med salg, arrangementer og relasjonsbygging, gjorde at hun takket ja til å komme til Knytte.
På fritiden finner du Anne Berit som oftest med familien, aller helst på hytta i Agdenes, gjerne med fersk fisk i båten, som hun senere skal trylle frem lekre retter av til venner og familie.

Emil Hauge

Emil er markedsalibiet i Knytte. Med master i merkevarebygging og 7 års fartstid med markedsføring og kommunikasjon fra Rosenborg Ballklub, har Emil særlig ansvar for Knyttes merkevare, markedsflater, kommunikasjon og markedsføring.

Ettersom han også har god trening innen salg fra et tidligere liv som KAM i CAPA Kinoreklame og innen arrangement i Rosenborg, har Emil det som skal til for å fungere som potet i Knytte.

Fotball tar mye plass i hodet på gutten. Ellers glad i det meste av sport og fysisk aktivitet. Misliker sure folk og jantelov. Elsker fjas, reggae, lek og familien sin.