Om oss i Knytte

Bli kjent med menneskene bak

Bjørn Kottum

Bjørn er sjefen i Knytte, og han er også sjef på relasjoner. I 13 år besto dagene av å nettopp knytte og forsterke relasjoner i jobben som partner- og VIP-ansvarlig i Rosenborg Ballklub. I bagasjen har han også salgs- og ledelseserfaring fra IT-bransjen.

Bjørn er stadig i farta, både som trener for sine to aktive barn i Heimdal ski samt som ivrig trimmer og gammel skiløper. Sammen med barna og kona Silje trives han aller best på hytta i Trollheimen.

abs1 1

Anne Berit er for tiden i mammapermisjon

Arrangementsansvarlig

Anne Berit Sørensen

Anne Berit kan arrangement. Hun har hatt hånda på roret under kamper i Eliteserien, Champions League og Europa League i jobben som arrangementskoordinator i Rosenborg Ballklub gjennom 14 år. Hun har også erfaring fra organisasjonen MOT og Byåsen Håndball Elite.

Som tidligere skøyteløper brenner Anne Berit for aktivitet og helse. Muligheten til å kombinere dette med arrangementer og relasjonsbygging, gjorde at hun takket ja til å komme til Knytte.
På fritiden finner du Anne Berit helst på hytta i Agdenes, gjerne med fersk fisk i båten, som hun senere skal trylle frem lekre retter av til venner og familie.

Emil Hauge

Emil er markedsalibiet i Knytte. Med master i merkevarebygging og 7 års fartstid med markedsføring og kommunikasjon fra Rosenborg Ballklub, har Emil særlig ansvar for Knyttes merkevare, markedsflater, kommunikasjon og markedsføring.

Ettersom han også har god trening innen salg fra et tidligere liv som KAM i CAPA Kinoreklame og innen arrangement i Rosenborg, vil Emil fungere godt som potet i Knytte.

Fotball tar mye plass i hodet på gutten. Ellers glad i det meste av sport og fysisk aktivitet. Misliker sure folk og jantelov. Elsker fjas, reggae, lek og familien sin.

Jomar Gaustad

Jomar er liberoen med overblikk og en følsom fot, som sørger for å servere de beste pasningene til sine medspillere. Han snakker med alle, er opptatt av at alle skal med og er den som legger strategien for at laget skal lykkes.


Tre aktive barn gir en aktiv pappa. Jomar er trener og motivator, og brenner for at barn skal ha det gøy og kjenne på mestring. Og sannelig har han også blåst liv i sitt gamle, spreke jeg, og kan jevnlig skimtes med raske briller i skog og mark.

Per Kristian Berg

Per Kristian er tømreren som endte opp med å bli en rå selger. Få kan måle seg når han er i siget. Han har over 20 års erfaring som selger, salgssjef og daglig leder. Per Kristian brenner for at kundene skal lykkes og være synlige i de kanalene som teller.

Med to aktive barn legger Per Kristian ned en solid innsats for sitt lag og lokalsamfunn, nå sist som leder i Leik Ski. To andre ting han setter høyt er jakt og fotball.