Ble Orklands nr. 10

Biztek fikk playmakertrøya i ny avdeling

2 år siden

Kun uker etter oppstarten av ny avdeling i Orkland har Knytte Bedriftsnettverk knyttet til seg 16 medlemsbedrifter. Og flere er på vei inn.

Mottakelsen og interessen for bedriftsnettverket som baserer seg på fysisk aktivitet som møteplass har vært overveldende. Det å kunne møtes og knytte verdifulle relasjoner på en uformell, aktiv og sunn arena, i tillegg til en digital møteplass tilrettelagt for interaksjon og samarbeid, har vært avgjørende for de fleste.

 

«Da vi hørte om bedriftsnettverket Knytte, og hvordan de har utviklet en helt ny møteplass der helse og fysisk aktivitet står i fokus – så følte vi at dette vil vi være med på,» sier daglig leder i Biztek, Roger Aakerholm.

«Det å kunne møtes gjennom felles opplevelser, og noen ganger utenfor komfortsona – appellerer til oss.»

 

Biztek signerte som medlem nummer 10 i Orkland og ble derfor beæret med den gjeve playmakertrøya. Nå ser de fram til oppstartsmøte 2.desember og reisen videre i nettverket.

 

Etter oppstarten av Knytte Bedriftsnettverk i Trondheim i 2020 har den lille bedriften kjapt vokst seg større, med hele 66 medlemsbedrifter i Trondheim og altså 16 i Orkland per nå. Flere skal inn, men samtidig er taket snart nådd.

«Vi setter nok taket på 80 i Trondheim og 30 i Orkland. Fordi vi er opptatt av å ha tid og ressurser til leveranse», sier daglig leder i Knytte, Bjørn Kottum.

«Vi skal ha tid til alle menneskene. Vi skal ha god toveis kommunikasjon, gjennomføre gode aktiviteter og utvikle konseptet. Heller forbedre produktet og skape merverdi for eksisterende medlemmer – fremfor å jage nye.»

 

Fra å skulle drive på med Knytte «litt på siden av sin egentlige jobb» i GB Rådgivning har Bjørn måtte flytte mer av sin egen tid over til Knytte, og sett seg nødt til å ansette en arrangementsansvarlig i Anne Berit Sørensen, markedsansvarlig i Emil Hauge og en ekstra representant i Orkland i Knut Ole Laksøyen.

Og nå har altså nettverket slått solide røtter både i Trondheimsregionen og i Orkland.

 

Kontakt oss om du ønsker dialog med gjengen i Knytte.

 

Se vår FILM – dette er Knytte:

DEL SAKEN