Knytte bedriftsnettverk

En aktiv og uformell arena for å knytte relasjoner

Med folkehelsa som utgangspunkt tilbyr vi en uformell møteplass for bedrifter.
Våre medlemmer skal knytte verdifulle relasjoner og få faglig påfyll, gjennom felles opplevelser basert på helse og fysisk aktivitet.

Noe av det du kan få være med på hos oss er

Boksing Frisbeegolf Orientering Skotthyll Gåturer i skog og mark Kanotur Skileik Curling Rebusløp Bålkos  Zumba Padel Dans Fjelltur Allidrett for voksne

Hvorfor bli med?

Gir du noe, så får du noe tilbake. Som en boomerang. I nettverkssammenheng symboliserer dette at medlemmene bruker hverandre, og knytter sterke relasjoner. Som igjen fører til gode samarbeid, business og større synlighet for din bedrift. Hos oss gjør du dette på en uformell og aktiv arena du aldri før har opplevd i bedriftssammenheng.

Styrk ditt nettverk!

Bli med i vårt bedriftsnettverk og knytt nye relasjoner. Vi tror felles opplevelser gjennom lek og aktivitet skaper et unikt fundament for mennesker å knytte sterke og verdifulle relasjoner. Derfor er våre møteplasser i skiløypa, i bokseringen, på Zumba, i marka eller andre arenaer for fysisk aktivitet. Aktivitetene er tilrettelagt for alle nivåer, både aktive og mosjonister. Dette skal være en uformell og givende arena for alle, der menneskene i de ulike bedriftene blir kjent med hverandre. Vi har nemlig tro på at det er nøkkelen til å knytte sterkere relasjoner, som igjen fører til gode samarbeid og salg.