– Artig, uformelt og lett!

Nye bekjentskaper og forbedret skiteknikk på årets første aktivitet

2 år siden

Nylig samlet både orkdalinger og trondhjemmere seg til sesongens første Knytteaktivitet. For begge avdelinger var det ski og afterski på menyen, henholdsvis på Saupstad og på Knyken Skisenter.

Med erfarne instruktører på plass var fokuset i skisporet på terping av teknikk, balanse og ikke minst; økt skiglede.

«Dette var veldig artig, og utrolig bra å få utfordret seg selv på en måte man sjelden gjør», var dommen fra Marit Skjetne, daglig leder i Myhr Interiør.

Ferdig redigert Gjengen i loypa

 

«Dette sprenger grenser slik at man ikke tar seg selv så høytidelig og blir tryggere på seg selv. Det trenger en som leder.»

 

Som det skal være på en Knytteaktivitet var det variasjon i utgangspunkt, nivå og potensiale blant deltakerne, men felles for alle var en knallgod innsats! Etter økta samlet medlemmene seg i Skiskytterhytta og i Knykstuggu. Her ble den gode stemningen fra sporet overført til gode samtaler over kaffe og solbærtoddy.

Marit var begeistret for denne måten å knytte relasjoner – gjennom fysisk aktivitet og felles opplevelser.

«Praten etter aktiviteten ble uformell og lett»

 

Ferdig redigert i Skiskytterhytta

Inne i varmen fikk flere medlemmer presentert seg og Bjørn dro gjennom siste nytt fra Knytte, før den gode, relasjonsbyggende praten medlemmene imellom dominerte resten av kvelden.

 

Dermed har startskuddet for Orkdalsavdelingen gått for alvor, og sesongen er i gang i Trondheim. Nå skal vi fortsette å møtes i aktivitet fremover, og knytte enda sterkere og verdifulle relasjoner!

 

Og neste gang smeller det – bokstavelig talt.

 

Ferdig redigert

 

Da er det nemlig duket for boksing. Trondheimsavdelingen samles hos Team Eggan 2.mars, og Orkdalsavdelingen tar turen 6.april. Det blir spennende, utfordrende og morsomt!

 

«Det kommer til å bli en gøy og enkel time, hvor alle sammen kan delta og føle at de mestrer» sier boksetrener Øyvind Eggan.

 

Aktiviteten er selvfølgelig helt harmløs. Ingen slag mot kropp eller hode, men på bokseputer og sekk. Økta blir som alltid tilrettelagt alle, og det er ingen fysiske krav.

 

DEL SAKEN