– Styrker samholdet

Møller Bil og CrossFit Tordenskjold spiller hverandre gode

2 år siden

Musikken pumper beats, det smeller i manualer og instruktør Maren pisker gjengen til å ta ut enda litt til, litt til. Det pustes tungt, men enda mer framtredende er latteren som runger i CrossFit-lokalet på Tiller.

Salgsteamet fra Møller Bil, med Rune Wolden i spissen, er på sin ukentlige time hos CrossFit Tordenskjold.

«Vi har prøvd mye forskjellig, men dette er utvilsomt en av de aller beste og mest populære teambuilding-aktivitetene!»

Rune Wolden, Møller Bil

Det merkes på gjengen. De er der for treninga, og definitivt konkurransen de imellom. Men aller mest for å ha det skikkelig gøy sammen, utenfor jobb.

«Dette gjør vi for å styrke samholdet i teamet. Og det å ha happenings med et såpass aktivt preg har blitt veldig positivt mottatt. Også er de så flinke her til å tilpasse til alle som er med. Alle føler mestring fordi de blir fulgt opp skikkelig av coachen.»

Bakgrunn for samarbeidet er at Rune og Joakim Helgesen Pedersen fra CrossFit Tordenskjold kom i prat på Knytteaktivitetene. Nå bruker medlemmene hverandre, og drar godt utbytte av samarbeidet begge veier.

«Møller får friske og motiverte ansatte – til Knyttepris, og vi benytter de som leverandør, som meg med min VW Passat.»

Jokim H. Pedersen, CrossFit Tordenskjold

«Personlige relasjoner ut i flere markeder skaper mye verdi, og oppå det at jeg har fått en knallgod behandling så har jeg også blitt kjent med nye mennesker som jeg virkelig setter pris på,» fortsetter Joakim.

Begge medlemmer trives godt i Knyttenettverket og har knyttet samarbeid med flere andre medlemsbedrifter. 

«I tillegg gir det oss som er med en mulighet til sosial kontakt med andre i samme posisjon. Det er givende sosialt, og det legger til rette for en uformell kompetanseutveksling,» mener Rune. 

Joakim deler Runes tankegang om at nettverket åpner dører til samarbeid på tvers av bedrifter, og trekker særlig fram miljøet og kulturen i Knytte-gruppa.

«Jeg er positivt overrasket over de andre medlemmene. Vi som liten og nyoppstartet bedrift har kommet godt inn og blitt tatt så godt imot av resten av gruppa.»

Er DU interessert i å prøve ut CrossFit, enten personlig eller med dine ansatte sånn som Rune og Møller, så er kanskje timingen perfekt. Nå har nemlig Joakim et knalltilbud til alle Knyttemedlemmer, deres kolleger/ansatte og familie:

Kr. 199,- per mnd for trening hos CrossFit Tordenskjold frem til august! Deretter ordinær «Knyttepris» på kr. 799,- per mnd i 12 mnd. I tillegg kommer fast lavpris på PT-timer til 399,

Ved interesse: 📧joakim@crossfittordenskjold.no

Ferdig redigert Rune vekter

I aktivitet Knyttes verdifulle relasjoner!

DEL SAKEN