Knyttelaget strålte i kapp med sola

God stemning på første treningsøkt mot SMN Trondheim Maraton

2 år siden

I vårsola og nydelige omgivelser i Rotvollfjæra var det onsdag 20.april duket for første fellesøkt med det nykomponerte Knyttelaget.

Bakgrunn for aktiviteten er et samarbeid mellom Knytte og SpareBank 1 SMN Trondheim Maraton (SMN TM), to aktører med klare likhetstrekk.

SMN TM har et mål om å få flere ut i fysisk aktivitet og bidra til bedret folkehelse, under slagordet «Litt er Mye«. Knytte Bedriftsnettverk har et mål om å knytte medlemsbedrifter sammen, og benytter felles opplevelser gjennom fysisk aktivitet som en uformell møteplass og arena for relasjonsbygging.

IMG 6007
Bjørn fra Knytte, Sol fra SMN TM og spente lagkompiser før økta

Knyttes ambisjon med dette samarbeidet er å kunne tilby noe ekstra, utover de fellesaktivitetene medlemmene har inkludert i sine avtaler, som skal skape engasjement, flere møtepunkter og bidra til litt bedre helse.

Utfallet ble Knyttelaget og 33 påmeldte medlemmer til 10 kilometeren på SMN TM.

Laget skal møtes fire ganger før selve løpsdagen den 3.september. Dette inkluderer tre fellestreninger (inkl handledag) samt en gjennomløping av selve SMN TM-løypa et par uker før den store dagen. Alle økter i regi flinke og ivrige instruktører fra SMN TM.

«Samarbeidet med Knytte er helt supert», sier en engasjert prosjektleder i SMN TM, Morten Rasch Eliassen.

«Det er spesielt fruktbart for oss fordi vi får vist oss fram for bedrifter. Det vet vi bidrar til folkehelsa.»

25 ivrige deltakere skinte i kapp med sola på første samling med laget. Her var engasjementet og innsatsen stor, uavhengig av fysisk nivå og utgangspunkt.

«Stas med så mange tilstede. Folk vil virkelig være med på det som skjer her, og de ser ut til å trives sammen. Det sier noe om standingen i nettverket og det Knytte har bygd opp. Og det er motiverende for oss i jobben med å få flere bedrifter ut i aktivitet.»

Morten Eliassen, SMN TM

Morten hadde med seg instruktørene Sol, Else og Hanne til å holde selve økta. Etter oppvarming ble mye av tida brukt på løpsteknikk og forskjellige øvelser. Mange, også flere med god løpeerfaring, ble overrasket over utbyttet.

«Spesielt tipsene til bedre løpsteknikk, slik at du ikke misbruker krefter og muskulaturen i beina unødvendig underveis i økta. Man kan faktisk øke «utholdenheten» med riktig teknikk.»

Maiken Rostad, Idé House of Brands

«Det er noe jeg kommer til å ta med meg videre til hver løpeøkt inn mot treningsmålet den 3. september».

Knyttelaget samles igjen onsdag 11.mai. Da kjøres kombinert handledag – og treningsøkt. På handledagen i Knytte og Idé House of Brands lokaler på Lerkendal får deltakerne valgt ut sin offiselle Knyttelaget-løpeskjorte, samt muligheten til å prøve ut og evt. bestille diverse løpeutstyr/bekledning fra Selbusporten til Knyttepris. Deretter blir det ny økt i nærområdet, da med fokus på intervalltrening – selvfølgelig tilrettelagt alles nivå.

«Takk for super løpeøkt!» 

Ivar Cyvin, Advokatfirmaet Kolbjørnsen Cyvin
IMG 5995

I aktivitet Knyttes verdifulle relasjoner!

DEL SAKEN