Knytte i hundre!

Og medlem #100 krever særbehandling

2 år siden

En uformell høytidelighet preger lokalene når konfettikanonene fyres av fra alle kanter. På under to års drift har Knytte signert medlem nummer hundre, og daglig leder Bjørn Kottum har til og med tatt seg råd til gullballonger (fra Nille).

Den ærefulle tittelen falt på Utleiehjelpen, som til daglig bistår større og mindre eiendomsbesittere som ser det forretningsmessig smart å sette bort alt innen utleie og forvaltning av sine boliger til en profesjonell aktør. Eier og daglig leder Joachim Tangen gleder seg over å trekke vinnerloddet og forventer særbehandling i nettverket.

«Ja det må man jo kunne forvente. Kanskje skal man bli båret på gullstol mellom de forskjellige orienteringspostene på fellesaktiviteten den 1.juni?»

Joachim Tangen, medlem #100

Milepælen er summen av antall medlemmer i begge Knyttes avdelinger, i Trondheim og i Orkdal. For Trondheim sin del begynner man da å nærme seg det målet sjefen sjøl etter hvert våget å tro på.

«Nå er vi nære 80 medlemmer i Trondheim. Vi mangler noen få nøkkenbransjer nå, så er vi på det «magiske tallet» vi skal omfavne. Nå har vi et steike godt nettverk, ei god gruppe som er dyktige på å bruke hverandre og som unner hverandre godt. Det er såpass mange at bedriftene både matcher, men også utfyller hverandre. Også er det bra med folk på aktivitetene, og vi merker at engasjementet i og rundt nettverket er stort», sier Bjørn Kottum. 

Samtidig presiserer han at det ikke nødvendigvis er slik at «jo flere – jo bedre».

«Nei. Samtidig som det er mange nok til et solid og givende nettverk for medlemmene å være en del av, så skal vi passe på at vi klarer å levere varene til de medlemmene vi har. Går vi langt over 80 medlemsbedrifter kan vi begynne å slite med det. Og det går jo ikke. Vi skal være et uformelt og knakende godt nettverk, der medlemmene blir godt kjent med hverandre, og der de føler seg sett og ivaretatt av oss. Da skal vi heller prioritere å gjøre en knakende god jobb med de vi har med oss, for å få de til å trives og bli med oss over tid».

Joachim trekker fram relasjonen med Bjørn og godfot-teorien når han forklarer hvorfor de valgte å bli med i nettverket. 

«Jeg har jo snakket med Bjørn om dette i snart 2 år, og man blir jo selvfølgelig smigret når man er såpass ønsket. Også er jo jeg også vokst opp med godfot-teorien, som vel i bunn og grunn handler om å spille hverandre gode. Og den tankegangen opplever jeg at Bjørn har klart å videreføre inn i nettverket. Så her ser vi et godt grunnlag for å kunne knytte nye relasjoner. Selvsagt skape mer butikk for Utleiehjelpen, men også være med på skape mer butikk for de andre medlemmene».

Knytte har valgt fysisk aktivitet som en plattform for sitt nettverk, der medlemmene skal møtes i uformelle rammer og knytte relasjoner i aktivitet. Her kaster man arbeidsuniformen og den formelle møtestrukturen, og møtes heller i bokseringen, på orientering, zumba, i skisporet, på fjelltur eller i curlinghallen. Medlemmene får et helsemessig utbytte, samtidig som man på en slik uformell og leken arena blir enda bedre kjent – og derfor knytter sterkere og mer lønnsomme relasjoner. 

Joachim mener akkurat dette er mye av grunnen til at han nå poserer med gullballong. 

«At Knytte nå signerer medlem nummer 100 har selvsagt med de som jobber der å gjøre, men i tillegg har de turt å tenke litt annerledes enn de andre nettverkene og er tro mot sitt konsept».

handshake

Sett filmen vår? Dette er Knytte 👇

DEL SAKEN