Knytte blir DRIVE-bedrift

For et tryggere lokalsamfunn og spennende muligheter

9 måneder siden

Knytte har inngått et historisk samarbeid med DRIVE Norge. Av to grunner: samfunnsengasjement og spennende nettverksmuligheter.

Vi skal støtte ungdom i aktivitet!

DRIVE er en non-profitt sosial entreprenør og ideell organisasjon som fremmer lokalsamfunn gjennom å gi positiv «drive» og inspirasjon til de unge som trenger det mest. Motivasjonen er å redusere utenforskap, psykiske vansker, kriminalitet, voldelig ekstremisme, trafikkulykker og risikofaktorer for problemutvikling.

Dette gjøres gjennom spennende programmer med aktivitet for ungdom i alderen 12-25 år. Med hensikt å styrke ungdommenes tilhørighet, mestringsfølelse og mulighet til å bli den beste versjonen av seg selv.

– Jeg hatet skolen. Dette prosjektet har betydd alt for meg.

Ungdom

Dette er en organisasjon som passer oss utmerket å samarbeide med, uttaler Knyttes daglige leder Bjørn Kottum.

– Knytte samler næringslivet i aktivitet for å skape verdi. DRIVE samler ungdommer i aktivitet for å skape trygghet og mestringsfølelse i en sårbar periode av livet. Det er helt naturlig at vi skal være med å støtte opp!

60a43199e172d93ea1c8d9ef DRIVE mestringsvenn p 500

DRIVE jobber for at ungdommene gjennom ulike aktiviteter skal finne sin «indre drive»; styrke, trygghet og motivasjon til å håndtere livet bedre. I tillegg til å bli mer motstandsdyktige skal ungdommene gjennom sin «drive» finne positive interesser, mestringsarenaer og mål.

Hver krone som investeres i DRIVE, gir minimum sju kroner tilbake i tilført samfunnsnytte.

Veritas

Kommer medlemmene til gode

Utover ungdommenes gevinst vil samarbeidet også by på muligheter for både DRIVE som organisasjon, samt for Knyttes egne medlemsbedrifter.

DRIVE kommer inn i Knyttenettverket som fullverdig medlem i samtlige avdelinger, og får således muligheten til å knytte verdifulle relasjoner med over 100 medlemsbedrifter. Kottum er klar på at det selvfølgelig også byr på muligheter for eksisterende medlemmer, som kan se på egne samarbeid med DRIVE.

Vi håper selvsagt at flere av våre medlemsbedrifter også ønsker å bli godkjent DRIVE-bedrift og støtte ungdommen. Men samtidig også se på hva slags spennende muligheter et DRIVE-samarbeid kan by på for den enkelte bedrift.

For Knytte sin del skal DRIVE tilrettelegge spennende aktiviteter fremover, som vil komme både nettverket og medlemmene til gode. I Melhus har de et eget DRIVE-senter med bl.a. verksted, dansesal, kunstgressbane, ATV – og crossbane, turområder, fiskevann og stor lavvo.

Så her blir det garantert spennende Fellesaktivitet å se fram til for Knyttes medlemmer!

Skjermbilde 2023 03 07 kl. 12.18.32

Les mer om DRIVE her.

Om DIN BEDRIFT er interessert i å bli godkjent DRIVE-bedrift – se her.

I aktivitet Knyttes verdifulle relasjoner!

DEL SAKEN