Fikk jobb på glattisen

Curling med Knytte ble til jobbskifte

9 måneder siden

Den åpenbare fordelen man gjerne forbinder med bedriftsnettverk er nok kjøp og salg deltakerne imellom. I Knytte er også en del av strategien å legge til rette for at medlemmene skal by på seg selv og spille hverandre gode for å oppnå kompetansedeling. 

Andre ganger kan relasjonsbygging gjennom lek og aktivitet føre til noe helt annet. Det fikk Odd Arve Røed merke da han havnet på glattisen.

Jeg har erfaring innen nettverk og har sett verdien i forhold til business. Men dette var en helt ny opplevelse.

I januar inviterte Knytte medlemmene i Trondheim til fellesaktiviteten curling på Leangen. Deltakerlisten bar prov på at dette var en aktivitet mange hadde gledet seg til. 

16 9 Hele gjengen
Gro hos Trondheim Curlingklubb kjører introkurs for Knyttes medlemmer

Nærmere 70 medlemmer rullerte mellom kaffeprat, plassering av umulige steiner, kosting for livet og å ligge langflate på isen. Innsatsen var god og stemningen enda bedre. 

Ofte en positiv utfordring, men denne ettermiddagen ble det særlig vanskelig for Knyttegjengen å runde av aktiviteten. 

Den gode summingen lød over hele hallen og spesielt mange ble stående igjen for å fortsette praten. Èn til én møter ble gjennomført både på isen, i samlingsarealet og utenfor arenaen. Noen småkjeklet om curling-resultatene, andre avtalte møter til uka, imens Odd Arve etter hvert tuslet hjem med en ny hverdag i lomma.

Lagkompis ble kollega

Et par timer tidligere hadde han stått på curlingbane 1 med sine lagkamerater. En av disse var Christian Brandsfjell i Dekkmann. 

– Tilfeldighetene gjorde jo at vi havnet på samme lag, sier Christian. Noe som gjorde at vi fikk pratet, ledd og hatt det gøy på isen. Da ble vi bedre kjent og etter hvert gikk det over til jobbprat. Odd Arve nevnte at han hadde sett den utlyste stillingen som avdelingsleder hos oss, men at han var usikker på om den ville passe han.

16 9 Bilde av de to markert
Odd Arve og Christian avbildet i starten av økta, før den sterke relasjonen ble knyttet på isen.

Da var jo praten i gang, skyter Odd Arve inn. Og i løpet samtalen ble jeg trygg på at jeg ville søke, da dette virket veldig spennende og helt annerledes enn det jeg hadde fått inntrykk av ut ifra jobbutlysningen.

Under 14 dager etter gutta samarbeidet om å nedkjempe andre Knyttemedlemmer i curling var de to lagkameratene blitt kolleger. 

– Så ja, her var Knytte den direkte årsaken til at jeg havnet i ny jobb.

Og i disse dager står Dekkmanns nye leder for avdeling Sandmoen i front, flankert av Christian (leder for avdeling Nyhavna) og regionsjef Lars Spjøtvold, når ny samarbeidsavtale med Knytte skal presenteres.

4 3 alle tre sammen
BLIDE KARER: Avdelingslederne Odd Arve og Christian sammen med Regionsjef Lars.

Knytte legger til rette for gode samtaler og dialog imens man er i aktivitet og har det gøy, forklarer Røed. Samtidig som man er skjerpet og representerer det firmaet man er i, så ser vi i denne sammenhengen at man også kan få presentert muligheter man ellers ikke ville oppdaget utenfor slike arenaer. 

Knytte er unikt i så måte, og definitivt noe jeg vil prioritere og satse på videre fremover.

Nysgjerrig på hvordan Knytte kan bidra i din bedrifts verdiskapning – ta uforpliktende kontakt.

I aktivitet Knyttes verdifulle relasjoner!

DEL SAKEN