Kickoff med skikkelig drive

Årets Knytte kickoff arrangeres hos DRIVE

8 måneder siden

Knytte fortsetter tradisjonen med å legge nettverkets årlige kickoff på «annerledes-lokasjoner», som passer konseptet. Det skal være uformelt, hyggelig, helst litt utafor bykjernen og aller helst hos et Knyttemedlem. 

Denne gangen møtes Trondheimsnettverket hos DRIVE Norge på Børseth Gård i Melhus.

Kjør for livet

Knyttemedlemmet er en non-profitt sosial entreprenør og ideell organisasjon som jobber for tryggere lokalsamfunn, gjennom å gi positiv drive og inspirasjon til unge som trenger det mest. Dette praktiseres gjennom skreddersydde programmer og aktiviteter tilpasset barn og unge i forskjellige målgrupper, hvor de skal få kjenne på mestringsfølelse og samhold.

Hovedmålsetning: redusere utenforskap, psykiske vansker, kriminalitet, voldelig ekstremisme, trafikkulykker og risikofaktorer for problemutvikling.

Deres signaturprogram «Kjør for livet» er nok det som har fått mest oppmerksomhet i media, og som til høsten blir beæret med Kongebesøk. Organisasjonen har også vært støttet av Kronprinsparets fond.

Les om DRIVE i media HER

Grunnlegger av DRIVE og tidligere europamester i rallycross, Knut Ove Børseth, er sammen med Jeanette Sørmoen-Børseth ansiktene utad i Knyttenettverket. Ekteparet og kollegene gleder til å være vertskap denne dagen, og til å få vist frem organisasjonen for de andre medlemmene.

4 3 Knut Ove Jeanette og teamet
Knut Ove og Jeanette sammen med DRIVE-teamet.

Nye aktiviteter, nytt konsept og workshop

Foruten en liten reise inn i DRIVE sine verden vil medlemmene etter en god lunsj bli presentert for Knyttes Aktivitetsplan, og med det få vite hvilke aktiviteter de skal få brynt seg på gjennom det neste Knytteåret. 

Et splitter nytt Knyttekonsept vil så bli presentert, Bedriftsidretten får æren av å holde årets foredrag om verdiskapning, før vi i uformelle omgivelser i lavvoen kjører i gang den obligatoriske workshopen (*verdiskapningskonferansen).

Nettverket deles opp i mindre grupper, som samler seg rundt hvert sitt bord for å løse hverandres utfordringer og bli bedre kjent. Ettersom vi vet workshopen er såpass engasjerende og givende så settes resten av dagen av til dette.

Knytte og DRIVE ser fram til å ta imot medlemmene i Trondheimsnettverket til kickoff på Børseth Gård i Melhus onsdag 20.september kl. 11:30-15:30.

DEL SAKEN