Rekordinteresse for kickoff!

Stort engasjement i Orklandsnettverket

1 måned siden

Vi ser fram til å ta imot og møte gamle, og mange nye, medlemmer!

Iren Olsen Poort og Damphuset er vertskap for Knytte Kickoff 2024 i Orkland, og gleder seg til å servere god lunsj, god atmosfære og den gode praten.

Onsdag 1.november samles nemlig medlemmene i Knyttes Orklandsnettverk for å sparke i gang det kommende Knytte-året. Gamle medlemmer skal møtes, gamle skal møte nye og nye skal møte nye. Iren & co serverer en nydelig juletallerken og Røros Bryggeri står som vanlig for utsøkt (alkoholfri) drikke.

I sak bilde av Iren
Iren gleder seg til å ta imot medlemmene på Damphuset 1.nov.

Aktivitetsplanen for 2024 og et splitter nytt Knytte-konsept skal presenteres, inspirerende innlegg skal fremføres og ikke minst; en samlende og givende workshop skal gjennomføres.

Etter Knyttes siste tilskudd, Knut Ole Laksøyen, satte inn et støt i regionen har medlemstallet nærmest doblet seg, og flere av de etablerte har fornyet avtalen sin. Knut Ole og Iren merker begge at entusiasmen er stor i nettverket, og det gjenspeiles i påmeldingen til kickoff.

Vi begynner å nærme oss det magiske 40-tallet på antall medlemmer, og snart 80% oppmøte på kickoffen. Det lover knallbra! sier Knut Ole engasjert.

Les også: – Nå går toget i Orkland!

Fokus på Orkland og Værnesregionen

40-tallet Laksøyen viser til er et lite måltall man internt har satt seg for Orklandsnettverket. Da har han troen på at man får et solid antall deltakere på fellesaktivitetene, en god bransjemix og et attraktivt nettverk for medlemmene å være en del av.

Nettverket er i ferd med å bli skikkelig solid. Vi kjenner at det nå er viktig å være litt selektiv på hvem man tar inn. Både med hensyn til om den potensielle medlemsbedriften passer inn i bransjemixen, men også om de er villig til å sette av tid til å delta. For sånn er det; skal man få noe igjen av nettverksdeltakelse så må man gi noe selv. Og da må man møte opp, og by på seg selv. 

1 1 Bjorn og Knut Ole 2
Knut Ole og Bjørn har strategien klar, for både Orkland og Værnesregionen.

Nå kommer fokuset i Orkland til å ligge mer på utvikling og leveranse i tiden som kommer, også skal Knut Ole snu litt av salgsfokuset mot Værnesregionen.

Nettverket i Værnesregionen fungerer bra, men også her er det et stort potensial. I en såpass stor region er det fortsatt mange aktuelle bransjer og nettverket tåler fint flere medlemmer. Så nå skal jeg pleie medlemmene i Orkland, og sammen med Bjørn (*Bjørn Kottum, Daglig Leder i Knytte) bidra til ytterligere vekst i Værnesregionen.

– Jeg gleder meg til en spennende Knytte-tid fremover!

Knut Ole Laksøyen

DEL SAKEN