Knytte åpner nettbutikk

Rå tilbud i Knytte Shop!

1 måned siden

Lanseringskampanje med rå priser og Julekampanje med ideelle julegavetips til dine ansatte og nærmeste.

Knytte har altså startet egen nettbutikk, som ligger tilgjengelig på vår hjemmeside. Knytte Shop er resultatet av et samarbeid med Craft og Idé House of Brands. Og konseptet er enkelt:

Utvalgte sporty kvalitetsprodukter til tur, trening, fritid eller arbeidsplassen. Gjerne med din bedriftslogo på.

Dette er en kolleksjon vi selv har plukket ut, som vi tenker passer Knytte-imaget godt, og det vi ønsker å stå for. Sporty, behagelige, praktiske, uformelle og fargerike produkter, sier Anne Berit Sørensen.

Anne Berit har ansvar for drift av nettbutikken og sterk i troen på at man treffer markedet man sikter på.

Vi har klokketro på at dette er produkter som passer medlemmene våre, som de ønsker å sette egen firmalogo på og kjøpe inn til seg og sine ansatte.

Knytte har fått mulighet til å tilby eksklusive varer fra skilandslagets NOR-kolleksjon, som Knyttes ansatte bruker i jobb – og arrangement sammenheng. 

I tillegg til et stort utvalg superundertøy og turklær, tilbys også sporty utendørs arbeidsantrekk som bl.a. softshell, dun og fleecejakker, samt f.eks. hettejakker og pique-skjorter i mange forskjellige farger til innendørs bruk. Alle produkter ideelle for logoprofilering av din bedrift. 

Knallrabatt ved lansering

Knytte Shop slår til med lanseringskampanje med opptil 20% rabatt på utvalgte produkter. Kampanjen varer fram til 10.november, eller så lenge lageret rekker. 

Om du har vurdert å kjøpe inn bekledning til firmaet – slå til nå! I en begrenset periode får du blant annet hybrid – og fleece jakker fra NOR kolleksjonen til en fin pris. Hiv på firmalogoen, så har du flott bekledning som både du og de ansatte kan være stolte av.

4 3 Lanseringskampanje

Blant lanseringstilbudene finner du softshell, hybrid og fleecejakker i forskjellige farger til dame og herre, i tillegg til en praktisk 40 L tursekk.

Julegavetips

Har du julegavene klare til dine ansatte og kunder? Hvis ikke så er Julekampanjen for deg. Her finner du softshell og fleecejakke, bag, lue, pannebånd, termos og stålflasker. Perfekte produkter til å bestille opp i et større antall- profilert med din firmalogo!

4 3 Julekampanje

Her lønner det seg å kjenne sin besøkelsestid, da kampanjen varer i en begrenset periode og firmaprofilerte produkter må bestilles innen 10.november for garantert levering før jul.

Slik handler du i Knytte Shop

Du kan gjennomføre hele bestillingen i nettbutikken på egen hånd. Dersom du ønsker firmaprofilering: velg først produkt, så velg alternativet «Jeg ønsker logo profilering» under, så tar vi kontakt på epost for tilrettelegging (pris/logo/korrektur).

Alternativt, så velger du ut de produktene du ønsker, og sender en epost til oss med hele bestillingen + evt. info om profilering – så ordner vi alt for deg.

Alle priser i nettbutikken er eks. mva, men vises ink. mva i sammendrag mot slutten av bestillingen. Du betaler ikke i nettbutikken, men mottar faktura på bestillingen.

For spørsmål eller bestilling via Knytte, kontakt:

Anne Berit Sørensen

anneberit@knytte.no / + 47 488 69 009

DEL SAKEN