Knytte Oslo tar form

Og 14.mars får flere muligheten

1 år siden

Etter det første informasjonsmøtet i januar har medlemsbasen i hovedstaden begynt å ta form. Nå blir det ny mulighet når det arrangeres nytt informasjonsmøte for nysgjerrige potensielle medlemmer i Konsis sine lokaler tirsdag 14.mars.

Les også: Nå skal det Knyttes i hovedstaden!

Samme verdi i Oslo

Anders Hansen ble en historisk mann i Knyttes historie, da han sammen med Knyttes Oslo-ambassadør Ola Bustad signerte som første medlem i hovedstaden. På spørsmål om hvorfor han og Konsis velger nettverksdeltakelse peker han særlig på to ting: en spennende måte å bygge portefølje på, samtidig som det er en fin måte å skape kjennskap til Konsis. 

– Jeg har positiv erfaring med nettverk fra før, og når vi nå fikk denne muligheten til å bygge portefølje i Oslo var jeg ikke i tvil.

Anders Hansen, Konsis

Gjennom sin nettverksdeltakelse i både Trondheim, Tønsberg og Bergen har Anders erfart hvilken effektiv strategi det kan være for å skaffe seg nye relasjoner. Som er uvurderlig i næringslivet!

Ble anbefalt Knytte

Utover sin generelle nettverkserfaring kjenner Anders Knyttes daglige leder Bjørn Kottum fra sin tid i Trondheim.

Det hjelper selvsagt at jeg kjenner Bjørn godt. Også har jeg jo fått positive tilbakemeldinger fra andre Knyttemedlemmer. Bjørn og gjengen er flinke til å skape en uformell og folkelig møteplass. Det merket nok folket som var til stede på første informasjonsmøtet her i januar. Der ble det allerede knyttet kontakter, som etter hvert kan gi verdifulle relasjoner.

16 9 fra forste infomote
God stemning på første infomøte i januar

På spørsmål om hva han ville sagt til andre bedrifter som er nysgjerrige og vurderer å komme for å høre mer om Knyttekonseptet den 14.mars har Anders en klar beskjed.

– Du må komme!

Informasjonsmøte tirsdag 14.mars avholdes i Konsis sine lokaler i Økernveien 121, oppdelt i 2 intervaller mellom kl. 12-16. Det første møtet avholdes ca kl. 12-13:30, og det andre kl. 14. Møtene er uformelle og selvsagt helt uten forpliktelser. Påmelding sendes til bjorn@knytte.no, og gjerne spesifiser hvilke av de to tidspunktene du ønsker å delta.

Mer informasjon om Knytte bedriftsnettverk finner du her, du kan sjekke ut vår Profilfilm, samt film fra en Knytteaktivitet.

Om du er forhindret å stille på informasjonsmøtet, men ønsker dialog med oss – ta kontakt!

I aktivitet Knyttes verdifulle relasjoner!

DEL SAKEN