Nå skal det Knyttes i hovedstaden!

Åpner bedriftsnettverk i Oslo

1 år siden

Etterspørselen for Knyttekonseptet, der bedrifter møtes i uformelle settinger og knytter verdifulle relasjoner gjennom fysisk aktivitet, fortsetter å vokse. Våre medlemmer styrker sine nettverk og gjør butikk, samtidig som de får litt bedre helse med på kjøpet.

Les også: Slik lykkes man i bedriftsnettverk

Etter etablering av hovedkontor i Trondheim og vellykket åpning av egne avdelinger i Orkland og Værnesregionen står nå flere områder for tur. Osloavdelingen planlegges å åpne til våren, og det arrangeres i den sammenheng informasjonsmøte onsdag 11.januar.

Informasjonsmøte 11.januar

Dersom du er interessert på vegne av egen bedrift, eller kjenner andre som kan ha utbytte av å knytte verdifulle relasjoner i næringslivet på «Knyttemåten»; møt opp alene eller sammen i Konsis Grafisk AS sine lokaler i Økernveien 121 denne dagen, kl. 9 eller 12.

Møtet er uformelt og selvsagt helt uten forpliktelser. Påmelding sendes til bjorn@knytte.no, gjerne spesifisert med tidspunkt (kl. 9 eller 12).

Mer informasjon om Knytte bedriftsnettverk finner du her, du kan sjekke ut vår Profilfilm, samt film fra en Knytteaktivitet.

Om du er forhindret å stille på informasjonsmøtet, men ønsker dialog med oss – ta kontakt!

Les også: Knytte i hundre!

Les også: Suksess i Knytte Orkland

Les også: Nå Knyttes det i Værnesregionen!

I aktivitet Knyttes verdifulle relasjoner!

DEL SAKEN