Knyttelaget rir igjen!

Reisen til Trondheim Maraton starter 2.mai

8 måneder siden

I fjor inngikk Knytte Bedriftsnettverk og Trondheim Maraton et samarbeid som medførte nærmere 40 deltakere på startstreken iført Knyttelagets blå løpeskjorter. I år skal vi ikke være noe dårligere!

Igjen stiller laget til start når årets Trondheim Maraton går av stabelen lørdag 2.september. Laget består av Knyttes ansatte og bedriftsnettverkets medlemmer, på tvers av avdelingene. Medlemmene kan rekruttere internt i egen bedrift og melde på egne ansatte/kolleger.

Målet er å fullføre distansen på 10 km, gående eller løpende. Men reisen dit er minst like viktig, både helsemessig og sosialt sett.

Deltakerne skal lære, trene, skravle, le og ikke minst; bli enda bedre kjent med sine lagkamerater på veien mot målet. 

Les også: Knyttelaget strålte i kapp med sola

Årets konsept inkluderer tre treningsøkter, årets Knyttelaget-løpeskjorte, eksklusive tilbud på løpeutstyr, selve løpet den 2.september med påfølgende bankett. Nytt av året er at samtlige også får mulighet til å vitenskapelig teste formen og fremgangen man gjør underveis.

Forste okt Rotvoll 16 9
Blid gjeng fra fjorårets første økt i Rotvollfjæra

Trening + relasjonsbygging

Treningsøktene gjennomføres sammen med instruktører fra Trondheim Maraton og blir tilrettelagt alles nivå. Både gående og løpende blir hensyntatt i forberedelsene. Øktene gjennomføres på forskjellige lokasjoner, med variert innhold. 

2.mai: ved introøkta på Øya Friidrettsbane blir det registrering, en introduksjon til Trondheim Maraton, profesjonelle innlegg og råd rundt gå/løpsteknikk, løpsforberedelser, skadeforebygging og «riktig utstyr», prøving av Knyttelaget-skjorta og annet utstyr, før første økt gjennomføres ute på banen.

14.juni: bane byttes med terreng når deltakerne møtes på Granåsen for å gå/løpe samlet opp til Rønningen Gård, hvor det blir mingling og trivsel.

17.aug: etter sommerferien samles laget på Trondheim Torg for å teste ut selve løypa – med en tvist. Her skal deltakerne slett ikke se bort ifra at det blir noen overraskelser underveis i løypa. 

2.sept: så kommer den store lørdagen med selve løpet og påfølgende bankett. I fjor deltok laget på arrangørens felles-bankett. I år arrangerer Knytte sin egen. Denne kvelden skal vi feire oss selv, spise godt og ha det kjempetrivelig sammen.

Testpakke: For de som ønsker å gå litt mer vitenskapelig til verks i å finne ut hvordan formen er, samt måle progresjonen man gjør underveis, så tilbyr Granåsen Testlab i år en unik testpakke til alle på laget. 

Litt er mye!

Målsetningen er at Knyttelagets deltakere skal oppleve mestring og ha det gøy, og at alle skal sitte igjen med både et helsemessig og sosialt utbytte. Ved å melde seg på får man et realistisk treningsmål å jobbe mot i løpet av våren og sommeren. Også er det opp til den enkelte hva man ønsker å få ut av deltakelsen. 

Kanskje blir det dette som gjør at man setter i gang med litt egentrening med egendefinerte mål? Kanskje er det dette som gjør at man i hvert fall får rørt seg litt i løpet av våren og sommeren? Eller kanskje er man utelukkende med for det sosiale og for å ha det gøy? Kanskje også sammen med flere fra egen bedrift, som en teambuilding aktivitet?

Som Trondheim Maraton sier; #littermye, og mye kan utrettes med #smilepuls.

Dette er et konsept for alle, uavhengig av den enkeltes mål, nivå og utgangspunkt. Så bli med på laget!

Ved interesse send epost til emil@knytte.no for å motta tilbud og registreringsskjema. Påmeldingsfrist 21.april. Opplegget er kun for Knyttes medlemmer (med ansatte/kolleger).

Ikke Knyttemedlem? Les mer om bedriftsnettverket vårt her eller ta kontakt med oss her.

4 3 Signeringsbilde Bedriftsidretten
Noe nytt på gang? Hilde og Morten i Bedriftsidretten har store planer sammen med Knyttes Bjørn og Emil

I aktivitet Knyttes verdifulle relasjoner!

DEL SAKEN