Kickoff i fjøset

6.des erstatter Ståle kyr med Knyttemedlemmer

3 måneder siden

Sving av østover i rundkjøringa ved COOP EXTRA Stjørdal og ut på Mellomriksvegen i retning Meråker, hold i 7 minutter, og vipps så har du årets Kickoff-lokasjon for Værnesavdelingen på venstre side. 

Her holder Knyttemedlem Ståle Fjerdingen til. Daglig leder i Elmans Stjørdalsavdeling, med uteleie til bursdager, konfirmasjon og et sjeldent pokerlag på siden. 

Vi visste ikke helt hva vi skulle bruke det til i starten. En periode var det fylt av trampoliner her inne, og vi gikk lenge og tenkte på klatrevegg. I dag er grisebingen blitt treningsrom, stallen blitt kino og fjøset ombygd til arrangementslokale.

4 3 Laven
Her skal Knyttemedlemmene i Værnesregionen kose seg den 6.desember

Booket de neste fire år

Siden gårdsdriften ble lagt ned har låven stadig gått nye veier. Første arrangement var Ståles 35-årsdag, med Vømlingan på besøk. Mang en fest har blitt arrangert, men etter hvert har Ståle gått i en annen retning.

Ja, vi har så godt som sluttet helt med utleie til fest. Eller det vil si; vi leier så absolutt ut til fest, så lenge det er snakk om barnebursdag. Voksenfester ut i de sene nattetimer og rangel på tunet her er vi ferdig med. Nå går det stort sett i bursdagsfest, på konfirmasjoner er vi fullbooket for de neste fire årene, også blir det altså et sjeldent pokerlag oppe i baren.

4 3 kino 1
Ståle og familien trives i kino – og spillrommet
4 3 baren 1
Bærekraftig innredet bar i andre etasje

Onsdag 6.desember ser han fram til å ta imot felles Knyttemedlemmer i fjøset, til det som blir Knytte Værnesregionens kickoff for 2024.

Les også: Nå Knyttes det i Værnesregionen

Nye aktiviteter

Her samles medlemmene til lunsj, før Knytte skal presentere siste nytt og ikke minst; den nye aktivitetsplanen. Her får medlemmene vite hvilke aktiviteter man sammen skal bryne seg på gjennom det nye Knytteåret. Ståle er spent og har sine egne forventninger.

Jeg håper på en miks av «safe» aktiviteter og noe litt annerledes. Kjente aktiviteter som trekker de fleste, men også gjerne noe nytt som gjør at man får kjent litt på ytterpunktene og må utfordre seg selv litt. Det synes jeg er kult. Så vi får se!

Andre halvdel av kickoffen settes av til en workshop, der medlemmene deles opp i grupper og får diskutert og drodlet rundt hverandres ulike problemstillinger. Dette er en aktivitet medlemmene i nettverket har god erfaring med, på tvers av avdelingene. Her får man hjelp og gode innspill fra de andre medlemmene på egne utfordringer, man får bidratt til hverandres verdiskapning og ikke minst; det er en meget fin og sosial måte å bli godt kjent med hverandre på.

Ekstra satsing i Værnes

Knyttes målsetning er at medlemmene innen kort tid skal bli kjent med enda flere. Daglig leder Bjørn Kottum er offensiv.

Jeg og Knut Ole (Laksøyen) kommer til å ha særlig fokus på Værnesregionen fremover. Vi har klart å nærmest doble medlemstallet i Orkland i løpet av det siste halvåret og skapt et sunt og solid nettverk der. Nå «switcher» vi litt fokus til leveranse i Orkland og vekst i Værnes. Vi skal få inne enda flere medlemmer i et område med stort potensiale, få flere deltakere på aktivitetene og enda større engasjement inn i nettverket.

Les også: Rekordinteresse for kickoff

Ståle gleder seg over strategien og har en klar bestilling til Knyttegjengen.

Håper man får inn de riktige typene da, smiler han. Vi er blitt en fin gjeng her. Vi kan definitivt bli flere, men da er det også viktig at det kommer inn medlemmer som har lyst til å delta, stille opp på aktivitetene og være åpne for å dele på «sin tue» og inngå nye samarbeid. Sammen kan vi få til så mye!

To be continued onsdag 6.desember kl. 11:30-15:30, Mellomriksvegen 853.

IMG 1702
Velkommen inn!

DEL SAKEN